Fransk strejke

Så er der fransk strejke på menuen. Det er atter de franske flyveledere der strejker. Strejken starter kl. 19, og varer i 36 timer. Sidst de strejkede var op til påske, hvor det afstedkom mere end 1000 aflysninger, og et hav af forsinkelser.

Flyselskaberne er just ikke tilfredse med en ny fransk strejke, og vil nu have EU til at reagere, ud fra en beskyttelse af forbrugerne. Det går helt sikkert ud over forbrugerne, men nok mest ud over flyselskaberne, der kommer til at tabe mange penge på den nye franske strejke.

Det er ikke kun flyvninger til og fra Frankrig, men også flyvninger over fransk luftrum. Så hvis du skal til Portugal eller Spanien, kan der nemt ske aflysninger eller forsinkelser. Du skal derfor holde dig orienteret, hvis du skal ud at flyve. Hold øje med dit selskabs hjemmeside. Hvis du ikke hører andet, skal du møde frem i lufthavnen, da du ellers kan miste din erstatning.

Det er heldigvis forår, og mange skal sikkert på en lille rejse. En del vil sikkert komme ud for aflysninger eller forsinkelser, for det er helt sikkert ikke den sidste strejke i 2016.

God rejse

Der er lukket for kommentarer.