Snyd med ferieboliger

Der er lige nu masser af gode tilbud på ferieboliger, men der kan være snyd indblandet. For det er ikke kun i udlandet der er snyd med ferieboliger, men også i Danmark.

Det er lidt trist at den slags også er nået til Danmark, men det er jo så nemt at snyde på nettet. Det er også dejlig nemt for svindlere at operere på nettet. Man kan jo oprette en annonce. Stjæle nogle billeder, og beskrivelsen. Det er blevet brugt en del i eksempelvis Spanien, og andre lande sydpå. Det er lidt trist at have betalt for en feriebolig, og når man så kommer frem, får man en lang næse.

For at undgå snyd med ferieboliger er der et par ting du kan gøre. Du kan tjekke billederne på nettet, ved at højreklikke på dem, og Google dem. Så kan du se, om de stammer fra en anden side. En god ting er også at tale med udlejeren. Hvis det er privat i udlandet, kan du bede om at se kvitteringer for indbetalt el og vand. Det samme kan man vel også gøre i Danmark.

Trist at man skal være så forsigtig, og ikke kan stole på nogle. Det sikreste er at leje via et bureau. Vi har flere gange lejet over nettet, men først efter grundig research. Jeg var selv ved at gå i fælden en gang. Udlejeren kunne ganske enkelt ikke huske adressen på sin feriebolig, og havde den ikke lige ved hånden, kunne heller ikke forklare, hvor den lå henne, kun navnet på byen og indretningen. Den kan være at jeg havde med en glemsom mand at gøre, men jeg valgte at stå af, og fandt en anden, hvor udlejer havde styr over det hele, og betalte depositum tilbage med lynets hast.

Det er ikke alle der snyder, men du skal passe på. det er ærgerligt at miste sin dyrebare ferie, og ikke mindst surt tjente penge. Husk at bruge mastercard, når du betaler, så er pengene ikke tabt.

Der er lukket for kommentarer.