Nye indiske visumregler

Der er nye indiske visumregler, som træder i kraft fra 1-9. De nye indiske visumregler, gør det mere besværligt for jyderne at rejse til Indien. For nu kræves der personligt fremmøde på den indiske ambassade i København, da der fra denne dato skal laves biometriske fingeraftryk og ansigtsscanning.

Den indiske ambassade ligger på Vangehusvej 15, 2100 Ø, og det er ca. 20 min fra hovedbanegården. Åbningstiderne for aflevering af dokumenter er fra 09:30 – 12. Så må man håbe at der er nok til at ekspedere, for det er lidt surt, hvis en hel familie kommer fra Aalborg, og står i kø i nogle timer, ikke når at blive ekspederet. I det hele taget er det noget af en rejse fra Aalborg, hvis man tager toget, hvilket tager lidt under 5 timer, og koster lidt under 1000 kr. for en voksen tur/retur. Prisen for visum er i skrivende stund 370 kr. du kan få yderligere oplysninger ved at klikke her.

Det er nemlig hele familien der skal troppe op, ifølge de nye Indiske visumregler, så det kan hurtigt blive en dyr ferie, hvis to voksne skal tage en dag fri fra arbejde. Det kan hurtigt blive til en dyr rejse, så det ser ud som om at Indien nu er mest forbeholdt københavnere og sjællændere. Nå, men det er ikke det store tab. Hvis du kun vil til Goa, så er det lige meget, for Goa er ikke noget særligt. Jeg har været der to gange, og det er en gang for meget.

DSCN0981

Jeg er ved at lave en lille rejsebeskrivelse om Goa, og det er helt sikkert ikke et sted jeg vender tilbage til. Der er mange andre steder der er langt bedre. Det er heller ikke så billigt som det var en gang, og den ellers så berømte indiske gæstfrihed, er der stadig nogle steder, men man skal lede godt efter den. Det handler kun om forretninger i Goa. Hvis man ikke kigger ind eller køber noget i en butik, får man fingeren. Så hellere de Kanariske Øer.

Der er lukket for kommentarer.