Tenerife seværdigheder

Det er nu snart ved at være tiden til at smutte en tur sydpå, og Tenerife er et populært feriemål med mange seværdigheder. Når du sikkert kun har en uge, skal man vælge sine udflugter nøje, hvis man overhovedet vil på nogle. Ferie handler jo mest om at slappe af, og ikke farte omkring, så man trænger til ferie, når man er hjemme igen.

Ud over de foreslag der er i rejsebeskrivelsen, er her nogle flere seværdigheder fra Tenerife.

Hvis du er til flot natur, godt kan lide at fotografere og er i god form, skulle du tage en tur til den lille maleriske by Masca, som ligger ca. 40 km fra Playa de la Américas. Vejen dertil tager sin tid, da du skal igennem kløfter, hårnålesving, og snoede veje. Den lille by med ca. 100 indbyggere har ikke altid været en turist magnet, men det er den blevet nu, og det er ikke så mærkeligt. Hvis du er i god form, har gode sko og en vanddunk, kan du gå en fantastisk tur ned til den Masca vigen, som i gamle dage husede pirater. Det tager ca. 3 timer at vade derned, men du fortryder det ikke. Du skal dog lige huske på at der også er en tur tilbage, og den tager lidt længere tid. Der er mulighed for at tage en båd til Los Gigantes, hvilket kan anbefales.

masca

Du kan også se pyramider på Tenerife i Güimars Arkæoligiske Park. Her er 6 menneskeskabte pyramider bygget af lavasten. Der har været en del teorier om pyramidernes formål, og norske Thor Heyerdal troede på at de religiøse byggerier. Nyere forskning har dog vist at de er fra 1800 tallet, og det er bønder der har bygget dem, for at komme af med de sten, som blev hugget ud, i forbindelse med at lave terrasser til landbrug.

Pyramider tenerife

Nyere forskning har dog vist, at de er bygget af bønder i 1800-tallet, som manglede et sted til at komme af med lavasten efter udgravninger af terasser til landbrug.

Hvis du befinder dig på Tenerife i Påske-ugen, må du endelig ikke gå glip af de mange farverige optog der er i mange byer. I San San Cristóbal de La Laguna, kan du se det kutteklædte broderskab vade gennem byen i absolut stilhed.

easter

Efter alle de seværdigheder, skal der fyldes lidt energi på tanken, og det kan du passende gøre på øens eneste Michelin restaurant M.B., som du finder i Abama resortet. Det er den baskiske stjernekok Martin Berasategui, som regerer i køkkenet. Hvis du finder på at spise der, så husk den store tegnebog, da du sikkert skal op med ca. 120 euro pr. næse.

martin-berasategui tenerife

Der er meget andet at kigge på. Lej en bil og find dit private paradis eller bare slap af i de lokale omgivelser.

Der er lukket for kommentarer.