Forbuds Spanien

I årevis har vi i Danmark gjort grin med forbuds Sverige, men det er nok nærmere Spanien vi kan til at gøre grin med. Spanien mangler penge, så for at få gang i økonomien har man vedtaget et hav af mere eller mindre skøre love, som bliver strengt overholdt, i en kort periode. Man indførte en lov mod hundes efterladenskaber på fortovet, så der kunne gives en bøde på 500 euro. Loven virkede da også fint i et par måneder, men nu ligger der ligge så mange efterladenskaber på fortorvet som før loven. I begyndelsen troede jeg at spanierne var et deprimeret folk, da de altid kiggede ned, når de var ude at gå tur, men jeg erfarede selv hvorfor, og det var i sandaler. Jeg trådte i en ret så stor og ildelugtende hunde høm høm, så derfor, kig ned, og om aftenen gå ude gå gaden.

Der er dog kommet masser af andre love i forbuds Spanien som du skal være opmærksom på. Hvis du en varm dag går ind i en kiosk og køber en dejlig kold øl, og indtager den på offentligt område kan du få en bøde på 1000 euro, den er ændret fra de ellers foreslåede 30.000 euro.

Du skal også passe på, hvor du dyrker sport. Hvis du tager børnene med ud at spille fodbold på et sted der ikke er beregnet til dette formål, er bøden fra 100 til 1000 euro. Det samme gælder også hvis du skulle få lyst et gang petanque, som kan være farligt for omgivelserne, er bøden den samme.

Til sidst en idé som forbuds Spanien kunne eksportere til Italien med succes, er samtale i bilen. For du må ikke have samtale eller øjenkontakt med dine passagerer, hvis du er fører af bilen, for det kan give en bøde på 160 euro. Jeg har hørt at dette galskab bliver håndhævet på de kanariske øer.

Hvis du bliver mopset over at få en bøde og protesterer over denne, så er du virkelig på spanden, for her kan du få en bøde op til 30.000 euro, da det er blevet forbudt at skilte og komme med kritiske budskaber om Spanien.

Der er nu planer om at sætte hastigheden op på visse motorvejsstrækninger til 130, for at hjælpe de skrantende private motorveje, hvor flere er gået konkurs. Der er nemlig ikke mange biler på de spanske motorveje, hvor du trygt kan sende børnene ud at lege, spanierne er hårdt spændt for, og sparer hvor de kan.

Pas derfor på, hvad du laver i forbuds Spanien, for der er bøder for alt. Specielt sidst på måneden er politiet særdeles aktive med at skrive bøder ud, da det bliver dem pålagt ovenfra.

Der er lukket for kommentarer.