Sikkerhed i Spanien

Så er den gal igen med sikkerhed i Spanien: Igen er det på Costa Blanca, i Torrevieja området , hvor der på det sidste har været en del røverier mod turister. Denne gang gik det ud over en ung mand som var i byen, og i den sene nattetime fik han trukket en hætte over hovedet og smidt ind i en varevogn. De var ude efter hans visa kort, men det havde den fornuftige mand ikke medbragt. Efter en brutal køretur blev han smidt af på en rasteplads. Politiet tager sagen meget alvorligt, men mine kilder siger at politiet mangler resurser, og der derfor efterhånden er så mange røverisager. Spanierne skal passe på at de ikke sparer de forkerte steder, for hvis turisterne flygter fra Spanien, så kommer det til at se endnu værre for den spanske økonomi.

Torrevieja

Torrevieja

Du skal selvfølgelig tage dine forholdsregler, og ikke medbringe dit visa og dyre smykker, hvis du vil i byen. Og ikke mindst husk nu ikke at gå alene efter mørkets frembrud.

Og så jamrer spanierne sig over det noget ustadige vejr, som der er i det spanske pt. De har fået en del regn, men det er godt for appelsinerne, som er vildt lækre på denne årstid. Koldt vil jeg nu ikke kalde en ca. 27 grader på Costa Blanca, hvor du finder Spaniens bedste vejr.

 

Lækre appelsiner

Lækre appelsiner

Der er lukket for kommentarer.