Billige flybilletter?

Norwegian åbner nye ruter fra København til Los Angeles, Florida og New York. Der reklameres med billige flybilletter, så du kan komme til New York for lidt under 1000 kroner, hvilket lyder dejligt tiltalende. Jeg har undersøgt priserne nøjere. Der er ikke mage af de billige afgange, og du skal huske at du også skal tilbage igen. Så skal du jo også lige have en kuffert med, hvilket ikke er inkluderet i prisen. du kan spare lidt i forhold til eksempelvis SAS. På en rejse til New York kan du spare ca. 600 kr., hvis der skal to personer afsted. På nogle af Norwegians afgange, skal man lige en tur omkring Oslo, men der er en del direkte fly.

Hvis du hellere vil til Los Angeles er der lidt flere penge at spare i forhold til SAS. Her kan du spare ca. 1500 kr., plus at turen derover er direkte, mens hjemturen har et skift. Med SAS skal du skifte en gang, både frem og tilbage.

At der er penge at spare med de norske er helt sikkert, men du skal holde nøje øje med gebyrer, rejsetid og flyskift. Norwegian har fået nye fly, som skulle være mere bekvemme, og med WIFI, det tæller også lidt. SAS har dog også bestilt nye fly hos Airbus, men der et par år inden vi får dem at se.

Det er også nu du skal holde øje med gode tilbud fra rejsebranchen og ferieboliger, for i efteråret er der altid gode tilbud, både danske og ikke mindst i udlandet, hvor du stadig kan nyde sommerlige temperaturer. Søg på Torrevieja, syd for Alicante, der kan du for det meste finde gode tilbud. Så her kan du få en god og billig ferie. Desuden er der direkte fly til Alicante, fra både Billund og København med lavprisselskaberne.

Der er lukket for kommentarer.