Rejsemål

Her kan du læse mine oplevelser og erfaringer med rejsemål

Du kan her læse om mine rejsemål, såsom Milano, Firenze, Pisa, Florida, Island, Alanya, Marmaris, IstanbulMallorca, Santorini, Rhodos og Kreta. Specielt Kreta er et af danskernes foretrukne rejsemål. Tyrkiet er efterhånden også godt med. Miami bliver også mere og mere besøgt, da priserne til specielt Miami er rimelige. Storbyen Milano er nu også en oplevelse værd, specielt hvis du er til storbyer, mode og kunst. Dog er Firenze en virkelig stor oplevelse for alle sanser. Santorini har mange fantastiske udsigter, et sted der giver ro i sjælen.

Senere kommer der mere om græske øer, USA, Goa, Italien og ikke mindst Spanien som er mit foretrukne rejsemål. Tyrkiet bliver der også plads til. Tyrkiet er et stort dansk rejsemål, og landet har virkelig meget at byde på, om du vil på badeferie ved Middelhavet eller besøge den store kaotiske og fantastiske by Istanbul.

Jeg har lagt lidt video ind, og der kommer nok flere. Kvaliteten kunne være bedre, de minder lidt om en dogmefilm, altså lidt rystet og af og til uskarpe, men de er til gengæld korte

Der er så mange rejsemuligheder nu om dage.Vi siger ofte, at det er en lille verden, men der mener jeg nu at det er blevet en stor verden, hvad rejser angår. da jeg begyndte at rejse, foregik det inden for Europas grænser, og et par rejsemål i Nordafrika. Nu om dage, med billige flybilletter kan du komme vidt omkring.

Rejseplanlægning kan du lave hjemme i stuen, bestille flybilletter, indkvartering, leje af bil etc. Du kan kigge på huskeliste anden steds på siden, hvor der er mange gode råd.

Siden vil blive jævnligt opdateret, efterhånden som jeg får skrevet noget guf.

Fota admin

Punta Prima stranden, Torrevieja. (Foto admin)