Ryanair og EasyJet strejke

å er den gal igen, da der kommer endnu en Ryanair og EasyJet strejke. Kabinepersonalets fagforeninger har annonceret 12 nye strejkedatoer i juli på Ryanairs baser i Spanien. EasyJet går heller ikke fri, så du skal være opmærksom, hvis der ikke findes en forhandlingsløsning.

Der har været aflysninger og forsinkelser hos både Ryanair og EasyJet, hvilket har givet en del bøvl for en del rejsende

Fagforeningerne har annonceret tolv nye strejkedage for Ryanairs kabinebesætningsmedlemmer i Spanien i løbet af juli måned.

Strejkedagene vil finde sted fra 12. til 15. juli, 18. til 21. juli og 25. til 28. juli i de ti spanske lufthavne, hvor Ryanair opererer.

Ryanair strejke
Flere strejkedage?

Efter seks dages strejker kræver fagforeningerne en holdningsændring fra flyselskabet, og at forhandlingerne genoptages. Hvor ønsket er en kollektiv overenskomst. Fagforeningerne har bedt den spanske regering om at mægle, og få Ryanair tilbage til forhandlingerne.

Indtil nu har de spanske strejker tvunget til at aflyse mere end 200 flyvninger og har forårsaget mere end 1.000 forsinkelser i hele landet.

Ryanairs chef forventer, at strejker af spansk kabinepersonale vil have ‘minimal effekt’ og ‘ingen aflysninger’

Ryanair havde lidt 10 aflysninger og 123 forsinkelser på sine flyvninger lørdag den 2. juli, indtil kl. 13.00, den sjette dag af kabinepersonalets strejke.

EasyJet flymaskine
EasyJet bliver også ramt af strejke

Fagforeningerne har planlagt yderligere strejker på EasyJet-baserne i Spanien (Barcelona, Málaga og Palma de Mallorca)den 15., 16., 17., 29., 30. og 31. juli.

God rejse

Der er lukket for kommentarer.