Ryanair Strejke

Ryanairs kabinepersonale i Spanien har annonceret strejke på seks dage denne sommer. Den mulige Ryanair strejke er indkaldt af fagforeningerne USO og Sitcpla, skal starte i næste uge, hvis der ikke kommer en aftale mellem parterne. Det kan komme til at påvirke ferieplanerne for tusindvis af mennesker, der har planlagt ferie i det spanske.

De valgte datoer for 24-timers protesterne, hvor det kan komme til en Ryanair strejke er: 24., 25., 26. og 30. juni og 1. og 2. juli, og det vil påvirke de ti lufthavne, hvorfra Ryanair opererer i Spanien: Madrid, Malaga, Barcelona, ​​​​Alicante, Sevilla, Palma, Valencia, Girona, Santiago de Compostela og Ibiza.

Ryanair strejke
Ryanair strejke?

De ansatte ønsker, at Ryanair vender tilbage til forhandlingsbordet om deres arbejdsvilkår, siger Lidia Arasanz, generalsekretær for USO-fagforeningen hos Ryanair, fordi det er det eneste internationale flyselskab i Spanien uden en kollektiv overenskomst.

Det er ikke kun i Spanien, at Ryanair trues med strejker, så det er med at holde et vågent øje med dine flyafgange. Der er nemlig også varslet strejker i Belgien, Frankrig, Italien og Portugal.

Lad os nu håbe at der kommer en forhandlingsløsning, så vi undgår en Ryanair strejke.

God ferie

Der er lukket for kommentarer.