Farer i Spanien

Rokkerne kommer

Der er stadig problemer med rokker i Spanien, nemlig pilrokker på Costa Blanca som holder flere strande lukket på Costa Blanca, så hold øje med det røde flag på strandene, ellers hold dig til swimmingpoolen. Det er nu bedst at hoppe i bølge blå, men der er pt. mange farer, for brandmænd og pilrokker er nogle farlige bæster.

Ikke nok med det, har der været en del røveriske overfald i området syd for Torrevieja, hvor banditterne går efter turister, med overfald efter mørkets frembrud. Det anbefales derfor ikke at gå alene, men helst i større grupper. Det bedste er dog at tage en taxa. Undgå at tage for mange værdigenstande med dig i byen.

De slemme banditter er også begyndt at bryde ind i udlejningsbiler, hvor de finder lejekontrakten, hvorpå din ferieadresse står. Mens du så daser på stranden, bryder de ind i din feriebolig. Tag derfor din lejekontrakt med dig, når du forlader bilen.

Der er også gang i fiskestangsmetoden, hvor de stikker en fiske stang ind gennem åbne vinduer, og fisker alt af værdi ud, så du skal passe på med at have åbne vinduer, og efterlade værdigenstande synlige.

Der er også gang i landevejsrøverierne, hvor forbryderne specielt går efter udlejningsbiler og udenlandske indregistrerede biler. De slemme vinker dig ind til siden, og gør opmærksom på at dit lys ikke virker eller et andet problem med din bil. Mens du er ude at kigge, tømmer en anden gut din bil for værdigenstande. Hvis du bliver udsat for en sådan handling, skal du aflåse vognen eller lade en voksen blive i bilen.

Så pas på derude, Spanien er ved at blive til det vilde vesten, og tyvene bliver mere og mere opfindsomme.

Der er lukket for kommentarer.