Ny rejsevejledning til Egypten

Udenrigsministeriet er kommet med en ny rejsevejledning til Egypten, og den fraråder alle ikke nødvendige rejser til den sydlige del af Sinai-halvøen, inkl. Sharm el Sheikh. Se vejledningen ved at trykke her

Det undre mig og andre en del, for først på fredagen, så det ellers ud som om at der ikke ville ske ændringer i rejsevejledningen til Egypten, men Udenrigsministeriet er ikke altid specielt hurtige på aftrækkeren. De må dog have fået nye seriøse oplysninger, da vejledningen blev ændret.

De gæster der skulle have været afsted i morgen, får et opkald om, at deres rejse er aflyst. Det er nok ikke så nemt lige at få en anden rejse, men der er mange andre gode steder at rejse hen. Der er dog lidt praktiske ting der skal på plads, hvis man vil et andet sted hen, men det er ikke umuligt.

I det hele taget er det ikke specielt genialt at rejsearrangørerne har udbudt rejser til Sharm el Sheikh, for det er i et uroligt område, heller ikke genialt at købe en rejse derned, når man nu ved, at der er uro i området.

SAS har aflyst deres flyvninger til området, så det er to andre selskaber der hentet gæsterne hjem, nemlig Danish Air Transport og Primera Air.

SAS aflyser til Sharm el Sheikh

SAS aflyser til Sharm el Sheikh

Der har været klaget en del over, at sikkerheden i Sharm el Sheikh har været særdeles mangelfuld, og det derfor er let at smugle sprængstoffer ind i lufthavnen. Personalet er kendt for ikke at kigge nærmere på de mistænkelige ting de finder. Min madpakke bliver for det meste undersøgt grundigt i sikkerheden, men det er fair nok. Sikkerheden skal være i top, når vi skal ud at flyve.

God rejse

Der er lukket for kommentarer.