Portugal

Nu kan du rejse til f.eks Portugal, uden bøvl med karantæne (se hvilke på um.dk), men husk at der i mange lande pt. er en del restriktioner.

Skal du en tur på de lækre strande i Portugal, er der lige lidt regler der skal overholdes. Du kan hurtigt få drænet dine surt optjente feriepenge, hvis du ikke overholder de lokale regler. Bøder på mellem 50 og 100 euro er ikke ualmindelige. Politiet på de kanter er nu heller ikke kendt for at være diplomatiske.

Når du går på stranden, skal du huske mundbind. Du må tage det af, når du ligger ned, men skal du på en lille gåtur langs vandet, er det på med mundbindet igen.

Lækker portugisisk strand, der hurtigt kan blive overfyldt med de stramme regler for pladskrav

Husk også at holde afstand mellem håndklæder og liggestole på mindst 1,5 meter, hvis man kender hinanden ellers er det 3 meter.

Hvis der er godt fyldt på stranden, vanker der bøder, hvis du finde på at dyrke nogen form for sport, hvor der er to eller flere deltagere, så pas på med, hvad du foretager dig.

Det er ikke kun i Portugal der udskrives bøder til slemme turister – i eksempelvis Spanien er der også forskellige restriktioner, men mon ikke de bliver lempet, når turistsæsonen starter?

Og nej, du kan ikke bare rejse hjem uden at komme til at betale bøder.

Og husk at badetøj og bare maver hører til på strandområderne.

God rejse, langt om længe til Portugal

Strand Spanien
Her kan der vanke bøder.

Der er lukket for kommentarer.