Voldtægt i Indien

Så er den gal igen i Indien, hvor der har været endnu en voldtægt. En kvindelig fotojournalist er blevet voldtaget af fem mænd i Mumbai, som ellers anses for at være en ret så sikker by for kvinder. Politiet har dog været effektive og anholdt en gruppe mistænkte mænd. Det med at en stor gruppe mænd voldtager en enkelt kvinde er desværre ikke et særsyn i Indien, men det er først efter der blev fokuseret på problemet, da den 23årige kvinde døde efter en voldtægt sidste år i december. Efter dette grove overgreb er der kommet fokus på voldtægter.

Så spørger du sikkert, hvorfor det skal nævnes på denne side? Mange danskere rejser hvert år til Indien, hvorfor ved jeg nu ikke, men det er vel for at opleve mystikken, og det til tider gode vejr. Som kvinde skal man altså være ekstra forsigtig. Jeg har tidligere skrevet om overgreb på kvindelige turister, så vær ikke naiv, men mistænkelig og pas godt på dig selv. Indiske mænd respekterer ikke kvinder voldsomt meget.

DSCN0968

Der er nogle områder i det nordlige Indien du skal passe på, da der igen er grænsestridigheder mellem Indien og Pakistan. Ligeledes er der lidt uro i det sydlige Indien, nærmere bestemt i byen Hyderabad i delstaten Andhra Pradesh.

Der er lukket for kommentarer.