Atter flyvelederstrejke

Så er der atter flyvelederstrejke i Frankrig. Der er varslet strejker den 3-5. juni og den 14. juni. Der er i det hele taget godt gang i strejkerne i Frankrig, hvor bl.a. mange tankstationer er uden brændstof. Årsagerne er bl.a. en højere pensionsalder og andre bebudede besparelser. Årsagen til at flyvelederne strejker, er at der skal skære på personalet. De franske flyveledere frygter, at det vil komme til at gå ud over sikkerheden, da aktiviteten i lufttrafikken er stigende.

En del luftfartsselskaber, er godt trætte af de mange strejker, og specielt i juni, der er starten på højsæsonen. Derfor har de klaget deres nød til EU-Kommissionen. De kræver at kommissionen og den franske regering skrider ind, så at der kan flyves over Frankrig, uden alt for meget bøvl.

Flyveleder

Mon ikke der findes en løsning på de mange strejker i det franske? Det tror jeg, for om et par uger starter EM i fodbold, og det foregår i Frankrig, og det ville være noget af et nederlag for Frankrig, hvis det kommer til aflysninger eller forsinkelser af kampe. Ikke nok med det, då skal jeg til Spanien den 11-6, så jeg håber ikke at det kommer til at gå ud over min fortjente ferie.

Husk at holde dig orienteret, hvis du skal ud at flyve på de dage der strejkes, for der kommer sikkert en del aflysninger, hvis der ikke kommer et forlig med de stridende parter.

God rejse

Der er lukket for kommentarer.