Rejs nu

Rejs nu, for der er meget billigere rejser lige nu. Der er masser af billige flybilletter, rejser med hotel, og ikke mindst uspecificerede rejser, som du roligt kan kaste dig ud i, specielt på denne årstid.

Hvad med en tur til Korfu, uspecificeret, 798 kroner eller Mallorca til 998,-. Kreta er også en mulighed til 1198,- Hvis du absolut vil have et hotel med, så kan du komme til Alanya eller Rhodos for 1698,-, hvilket er en rimelig pris.

Fordelen ved at rejse i maj og juni er, at der ikke er helt så varmt så i juli og august. Ikke nok med det, så er der heller ikke så mange mennesker på feriestederne, og ikke mindst er der god plads på strandene.

DSCN0940.jpg

Rimelig plads på strandene i maj og juni

Jeg tror at der kommer flere billigere rejser, også i juli og august, da mange sikkert ofretrækker at blive hjemme, da mange frygter at det skulle komme til terror, på nogle af de populære rejsemål. Der har da også været en del terror i Tyrkiet, og ikke mindst fantastiske Istanbul. Når man rejser i Tyrkiet skal det være med omtanke, men i Istanbul er det vanskeligt, da man gerne vil se de mange spændende steder der er i byen. Problemet er bare, at det andre turister også gerne. Det er lidt træls at man skal have øjne i nakken, og være ekstra opmærksom.

Vi skal dog ikke blive hjemme, men se at komme ud i det europæiske sommerland. Jeg håber på en god dansk sommer, men den er ikke til at stole på. Jeg har fundet min spanske rejse, og tager derned den 11-6, og det til en fornuftig pris.

God rejse.

Der er lukket for kommentarer.