Atter Lufthansa strejke

Så er der atter varslet en Lufthansa strejke, og den starter denne gang mandag den 1-12 fra kl. 12, og den varer i 36 timer denne gang. Der har været 8 strejker i år. Strejken berører denne gang både europæiske og de oversøiske ruter. På langdistanceflyvningerne strejkes der fra natten mellem mandag og tirsdag fra kl. 03:00. Det betyder at Lufthansa er lammet det meste af tirsdagen.

Lufthansa har ikke i skrivende stund ikke styr over hvilket ruter der berøres, så hvis du skal flyve med Lufthansa, så hold dig orrienteret. Strejken omfatter ikke Germanwings.

Lufthansa

Lufthansa

Årsagen til strejken er at parterne endnu ikke er blevet enige om pensionsreglerne. Nu skal de altså se at tage sig lidt sammen, og få den sag af bordet. For det er ikke godt for et selskab med for mange strejker, for så finder kunderne andre selskaber, og med den konkurrence, er det ikke det Lufthansa har brug for.

Fra Billund er afgangene til Frankfurt aflyst fra kl. 10:20. Der er en tidligere afgang til Frankfurt. Der er også afgange der er aflyst fra København. Du kan tjekke brørte flyvninger på Lufthansas hjemmeside ved at trykke her.

Træls med strejker, specielt hvis man er berørt. Der er så mange andre muligheder for at komme derhen, hvor man vil, men prisen er ofte en anden, når det er i sidste øjeblik.

God rejse.

Der er lukket for kommentarer.