Planlæg ferie

Lige nu er mange af de store rejsebureauer ude med gode tilbud, og ideer til, hvor du skal rejse hen på din næste ferie. Min er planlagt, og det bliver atter Costa Blanca, der absolut er et rejsemål der kan anbefales. Der er gode strande, og ikke mindst et godt og stabilt klima. Jeg er i skrivende (18-11) stund i Torrevieja, 50 km. syd for Alicante. Her har der i ugens løb været op til 26 grader, mens der i oktober var op til 30 grader. Så hvis du skal have gang i planlægningen af din ferie, så tag Costa Blanca med i dine overvejelser.

  • Costa Blanca

Der er gode rejsetilbud til de Kanariske Øer, hvor der jo hele året rundt er et behageligt klima, men det er også ret billigt at rejse til Egypten, men der er sikkerhedssituationen ikke helt i top. Der er stadig risiko i hele Egypten for terrorangreb, så det er nok ikke lige der jeg vil rejse til. Man skal helst kunne slappe af på sin ferie, og ikke mindst bevæge sig frit uden at man skal have et øje på hver finger + et par stykker i nakken. Der er jo Thailand, men det er en lang flyvetur, og en noget dyrere rejse. Hvis du kan rejse her og nu kan du får en billig rejse til Kanarieøerne. Husk nu at du roligt kan vælge en uspecificeret rejse, specielt udenfor sæsonen.

Seneste nyt i rejsebranchen er fusionen mellem Apollo og Falk Lauritsen, så nu er vi et rejseselskab mindre, hvilket ikke er godt for konkurrencen, og vil sikkert ikke give lavere priser. Jeg bruger ikke rejseselskaberne ret tit, da vi selv planlægger vore rejser, hvilket er langt billigere. Du skal bare finde billige flybilletter, og dem er der nok af. Det er heller ikke så svært at finde en god og billig lejlighed, så kom bare i gang.

God ferie, og se at komme ud på en god rejse, og hold dig fra steder med uro og farer.

Der er lukket for kommentarer.