Billige rejser

I november, og de første par uger af december, er der typisk en del billige rejser, til dem der er trætte af mørke, fugt og kulde. Derfor er det rart at smutte en uge ned i varmen. Jeg kunne godt, allerede nu, tænke mig en tur til, ja tja, hvor der er varmt, og ikke mindst en billig rejse. Hvilket hotel jeg havner på, er jeg ligeglad med, bare der er en balkon og et køleskab. Køleskabet er ikke til at undvære, hvis man er på spareferie. Jeg kan nu godt lide, at kunne lave en sandwich, frem for at hele tiden skal på restaurant.

Costa Blanca syd

Costa Blanca syd

Der er billige rejser lige nu. Apollo har en uge i Hurghada på et navngivent hotel til 1798 for en uge fra 1-12. Eller hvad med en uge på Gran Canaria til 1998, også på en navngivent hotel. Star Tour har også gode tilbud. De kan bl.a. byde på en uge på dejlige Maderia til 2298 den 7-12.

Hvis du ikke kan vente, så er der altid gode rejsetilbud, hvis du kan rejse hurtigt. En anden mulighed, er selv at arrangere di rejse. Det gør jeg med billige flyrejser til Spanien, og ophold i en lejlighed dernede til 1200 kr pr uge incl. alt. Der er masser af billige lejligheder på nettet, så det er også en mulighed. Kast dig ud i det, for det er ikke så svært, og der er penge at spare.

God rejse

Der er lukket for kommentarer.