Dyre restauranter

Er du på ferie skal du passe på de dyre restauranter. Det er nemlig ikke altid man husker at tjekke regningen inden man betaler. Mange ser heller ikke det med småt inden man bestiller. Derfor kommer der tit nogle grusomme historier om mega dyre restauranter.

Hvad med en gang spaghetti med fisk og et glas vand til lidt over 3000 kr – det lyder vildt, men det kom en turist af med i Rom. Det skal dog nævnes at turisten også kom af med ca 1000 kr i drikkepenge – altså oveni de 3000,-

Sådan kan det gå, hvis man spiser på Antico Caffè di Marte, der ligger tæt på Vatikanet i Roms turist mekka. Den dyre restaurant er nemlig så snedig, at priserne på fisk er pr 100 gram. Det endte dog med at turisterne anmeldte den dyre restaurant til politiet, hvilket man straks skal gøre, hvis man er udsat for lidt for kreative restauratører.

Husk og tjekke priserne på menukortet

Det er ikke den eneste sag der er med restauranten. De har også været anklaget for at snyde med vægten. Restauratøren har senere udtalt, at han ikke mener at de snyder turister

Det er ikke kun i Rom den er gal, men også i Venedig, hvor der også findes historier om dyre restauranter. Her kan man komme til at betale store summer for en kop kaffe, hvis man ikke læser det med småt. Her kan du komme til at betale for en pæn udsigt.

Eller hvad med en is med en kugle til 25 euro i Firenze?

Du skal læse menukortet grundigt inden du bestiller, så kan du måske undgå at blive snydt. Når du får regningen, skal du tjekke den grundigt. Har selv oplevet fejl på regningen mange gange – går den så går den.

Det skal dog nævnes at de fleste restauranter ikke snyder -. Men pas nu på.

God rejse

Der er lukket for kommentarer.