Sygdom på ferien

Sygdom på ferien er der ikke meget ved, men alligevel er der en del der render ind i sygdom på deres ferie. Her indtaget Tyrkiet en kedelig 1. plads. Det er vigtigt at tegne en forsikring, da Tyrkiet IKKE er omfattet af det blå sygesikringsbevis.

I det hele taget er det smart at du tegner en rejseforsikring, også hvis du rejser i EU området, da det blå sygesikringsbevis efterhånden ikke er meget værd, men du kan få behandling på offentlige klinikker. Der kan dog komme en efterregning som du selv skal betale.

For at undgå sygdom på ferien handler det oftest om sund fornuft. Mange vælger all-inclusive, men det skal man helst undgå i varmen, da de er skyld i sygdom på ferien. Hvis du får dårlig mave, skal du sørge for at komme i behandling hurtigt. Jeg har selv prøvet at være parkeret på et WC i tre hele døgn, og det var nu ikke specielt morsomt, men sådan kan det gå, når man spiser på et restaurant, hvor man ikke går så højt op i hygiejnen. Du kan se køkkenet ved at trykke her

I det hele taget skal du være ekstra opmærksom på, hvad du spiser på din ferie, så du undgår sygdom på din ferie.

Spanien og Grækenland er med i top tre over de lande, hvor der er flest der bliver ramt af sygdom på ferien.

Lad os nu se, hvad der kommer til at ske i Tyrkiet, for noget kunne tyde på politisk uro i det ellers så skønne land.

Tyrkiet (foto admin)

SE SÅ AT FÅ TEGNET DEN FORSIKRING – det er ikke den der vælter dit feriebudget. Du kan for det meste tegne den i forbindelse med de andre forsikringer du har, og forhandle dig frem til en fair pris.

God ferie

Der er lukket for kommentarer.