Kulde i Spanien

Ifølge den franske vejrkanal Météo France, er det ikke hverken Spanien eller Portugal du skal rejse til, hvis du vil have varmt og stabilt sommervejr. De regner med at det bliver den koldeste sommer i 200 år og meget blæsende, specielt august vil kaste nogle storme af sig. Det har i forvejen været et kold og våd vinter og foråret har heller ikke budt på megen varme, men en del blæst og regn.

Jeg var i Spanien i slutningen af marts og ganske rigtigt var det ikke helt så varmt som ellers, men kan da godt nøjes med 22-24 grader- det gør nu heller ikke noget at juli og august bliver lidt koldere. Til gengæld regner franskmændene med at september og oktober vil blive lidt varmere end normalt og ikke helt så våde.

Hvis du alligevel vover dig til Spanien, så rejs til området syd for Alicante, hvor der er et stabilt klima og ikke helt så meget regnvejr som på Costa del Sol.

Rejs nu bare alligevel, men hold nøje øje med vejrudsigterne, så du kan pakke din kuffert efter vejret. Nu har de kære metrologer det jo med at tage grusomt fejl, og det er vanskeligt at lave prognoser der strækker sig over flere måneder, specielt som vejret arter sig for tiden.

Der er lukket for kommentarer.