Nye Billund ruter

Der er nye Billund ruter på vej i det nye år, efter at Ryan Air har været på en straffeaktion mod Billund. Fra 1-11 i år er der en del ruter fra Billund gået på ferie, og åbner først til april i det nye år.

Norwegian åbner pr. 1-6 en sæson rute til Barcelona El Prat, med to ugentlige afgange, nemlig mandag og fredag. Ruten lukker igen 23-10. Ryan Air har en rute til Girona, men den ligger 90 km. fra Barcelona, og der er ikke specielt gode transportmuligheder i forhold til El Prat, som kun ligger små 15 km fra centrum, og hvor der er metro afgange hver 5 minut. I det hele taget kan Barcelona anbefales, for det er en ny der har meget at byde på.

DSCN0392.jpg

Air France har også øget afgangene til Paris. Brussels Airlines har åbnet en rute til Bruxelles. Czech

Airlines har nye ruter til Prag og Oslo.

Jeg savner nu flere afgange fra Billund udenfor sæsonen. I skrivende stund befinder jeg mig i Alicante, og skal hjem til Billund, men det er ikke så nemt efter 1-11. enten skal jeg over København, og så finde et tog. Det tager lidt over tre timer med tog, plus skift. Så enten skal jeg over London eller Oslo. Jeg har valgt at prøve at tage over Oslo, da der kan være kaos i London. Nå, men så får jeg prøvet det, men det er lidt træls at man ikke kan flyve direkte til Billund.

Der er lukket for kommentarer.