Sommerferie

Sommerferie er der laaaang tid til – alt for lang tid. Alligevel er rejseselskaberne ude med tilbud på din sommerferie. De er sikkert bange for at brænde inde med for mange rejser, som de så skal sælge til priser, hvor avancen ikke er alt for stor. Rejsebranchen håber på en dårlig dansk sommer, så de kan hente lidt hjem, efter den gode danske sommer sidste år.

Mit råd er at vente lidt endnu. Hvis du har is i maven, så vent til sidste øjeblik, men så er det jo ikke sikkert du kan få lige det hotel du ønsker dig, men det er også lige meget, bare man kommer lidt hjemmefra. Hvis det er muligt, så rejs udenfor højsæsonen. Priserne er mindre, og der er bedre plads på strandene.

Der er lige nu en del rejsetilbud, men de fleste går til Tenerife, og de andre Kanariske Øer, og der er temperaturerne ikke de højeste. Hold dig væk fra Santa Cruz, hvis du tager på Tenerife. Så hellere Playa de las Américas, hvor der for det meste er lidt varmere, og ikke regner helt så meget.

Det er i det hele taget ikke ret varmt i Europa lige nu, så hvis du vil have stabil varme, skal du længere væk. Thailand er et godt sted at rejse hen på denne årstid. Andre muligheder er Egypten, men der vil jeg ikke rejse hen lige nu. Det er for farligt. Trist at der skal være så meget uro i verden. Om et par måneder kan du rejse til de europæiske destinationer igen, for der begynder varmen at komme.

Vi må holde ud i det mørke, men efter årstiden varme Danmark. Lyset er så småt ved at vende tilbage, men vinteren ligger stadig på lur.

Der er lukket for kommentarer.