Nye sikkerhedsregler til USA

Skal du flyve direkte til USA, så er der et par ting du skal være opmærksom på. der er nemlig indført skærpede nye sikkerhedsregler for rejsende til USA.

Efterretninger peger på, sat terrorister er ved at udvikle nye former på sprængstoffer, som ikke så let kan opdages. Disse kan eventuelt smugles ind i elektroniske apparater. Så derfor skal du sørge for at der er strøm på din telefon eller computer, inden du stiger ombord på et fly. Hvis du ikke kan tænde for apparatet, så kommer din telefon eller computer ikke med på rejsen, og du må efterlade di elskede telefon i lufthavnen, hvilket ville være en katastrofe for mange. Vi har jo efterhånden en del oplysninger på vores telefoner, som kan være vanskelige at gendanne. Det har jeg selv oplevet, da min smartphone blev træt, og gik ned. Alle telefonnumre og andre oplysninger var tabte, snøft. Jeg overlevede dog det tragiske tab.

Der er smukt i Oregon

Der er smukt i Oregon

Du må heller ikke medbringe skarpe genstande eller væsker i beholdere der er større end 100 ml, men det er der jo ikke så meget nyt i.

Du skal derfor være opmærksom på at det kommer til at tage længere tid i sikkerhedskontrollen. I det hele taget skal du være i lufthavnen i disse travle rejsetider, hvor der kan være ventetid i sikkerhedskontrollen.

God rejse til alle

Der er lukket for kommentarer.