Bikini forbud i Goa

Et muligt bikini forbud i Goa kan komme på tale, hvis det står til Goas minister for offentlig arbejde. Han mener nemlig at denne beklædningsdel kan være årsag til sexkriminalitet. Hvis det står til ham, så skal bikinier forbydes på offentlige områder. Og det ville betyde at der ville blive indført bikiniforbud på Goa ellers fine strande. Hvor genialt det lige ville være for turistindustrien, kan man kun gisne om, men det ville helt sikkert holde mange væk fra Goa.

DSCN0967

Ministeren går også til angreb på den voksende barkultur i området, og de korte kjoler som turisterne gå ud i. Han mener ikke at barkultur og korte kjoler er noget som inderne skal acceptere. Han har da ret i at man skal respektere landets kultur og normer, men i et turistområde som Goa, skal der sluges kameler.

Goa skal i det hele taget se at få ryddet op i de mange barer, specielt de mange som er på stranden. Hele stranden er jo plastret til med strandbarer, og det ødelægger naturen. Affaldet bliver bare smidt i store dynger bag de mange barer, til stor fornøjelse for de mange løsgående køer, og rotter, som kan blive meget store i Goa.

I det hele taget har Goa ikke meget af den indiske mystik, men ligner efterhånden så mange andre turist distinktioner. Jeg talte med en indisk gut til en konference i Milano, og han spurgte om jeg havde været i Indien. Jeg svarede at det havde jeg to gange. Han spurgte hvor? Jeg svarede Goa, hvorpå han tørt sagde: ”Det er ikke Indien”, og det kan der jo være noget om. Der er for mange turister der, og man bliver ikke særlig godt behandlet i Goa. Der er der ikke meget af den berømte indiske gæstfrihed. Der er dog et dejligt og behageligt klima der, men nu er det måske slut med bikinier.

 

 

Der er lukket for kommentarer.