Pas på lommetyve

Hvis du er ude at rejse til sommer, skal du passe på lommetyve de færdes der hvor turister og andet godtfolk er. Specielt Madrid, Tenerife, Barcelona og Costa Brava er plaget af dette uvæsen i det spanske, men også andre europæiske turistdestinationer er plaget.

Pas specielt på i storbyerne, de store turistområder og på markeder. I Metroer er du også meget udsat. Da de ofte er tætpakkede. Tag de fornødne forholdsregler, og pas godt på dine værdigenstande. Ingen tegnebøger i baglommen, og til pigerne, pas på jeres håndtasker.

Mobiltelefoner og kontanter er tyvenes foretrukne mål.

Ikke nok med lommetyve, du skal også være forsigtig med at låse og lukke vinduer, hvis du ikke vil have dine ting stjålet. En dansk familie var på Tenerife, hvor de boede i et rækkehus. Det var varmt, og som vi danskere altid gør, fordi vi tror at vinden er kold som i gamle Danmark, er at åbne alle vinduer. Det skal nævnes at der var tremmer for vinduerne. På køkkenbordet lå bl.a. et videokamera. Familien nød udsigten fra terrassen på husets anden side. Konen skulle ud i køkkenet for at hente noget koldt at drikke, da hun kom derud, så hun videokameraet forsvinde ud gennem vinduet, vha. en fiskestang.

Så pas på, tyve er kreative.

Der er lukket for kommentarer.