Spansk flyveleder strejke

Så er den gal igen. I denne uge er der en spansk flyveleder strejke. De kære flyveledere er nemlig utilfredse med at flyvelederne i Barcelona fik en sanktion, da de strejkede i 2010.

Strejken kommer til at berøre flyvninger onsdag, fredag og søndag. Der strejkes to timer om formiddagen, og to timer om eftermiddagen.

Du skal derfor holdes øje med om strejken kommer til at berøre din rejse. Du får dog sikkert besked, hvis du er berørt af den aktuelle strejke.

Det er godt timet, for det er nu at turistsæsonen så småt starter i det spanske, så det er sikkert ikke den sidste strejke, hverken i Spanien eller andre lande. Det ville heller ikke forbavse mig om der kommer en lille strejke i nogle af de store europæiske flyselskaber, da de efterhånden er pressede. I København kan der også komme til at ske et eller andet, da Ryan Air ikke er så søde i deres retorik, men det er der ikke noget nyt i. De gør som det passer dem.

Få nu bestilt en rejse eller kør selv. Toget er også en god mulighed, hvis man eller har tid nok. jeg bliver nok hjemme i denne sommer, og satser på godt vejr i det danske. Jeg kan dog hurtigt pakke, og dampe til Spanien.

God rejse.

Der er lukket for kommentarer.