Spansk vejr

Vejret i Spanien har i 2013 opført sig ud over det normale. Ikke nok med en en kold vinter, og et efterfølgende koldt forår, kom sommeren bragende med hedebølger, hvor der blev opnået ret så høje temperaturer.

Her i løbet af ugen har flere spanske provinser været ramt af et kraftigt uvejr, specielt Costa Blanca har været ramt af oversvømmelser, og flere veje har været lukket. I Alicante blev der registreret over 1000 lyn, og kraftigt haglvejr. Varmt var det heller ikke, da termometret ikke nåede ret meget over 23 grader, og det er den koldeste augustdag i over 20 år. mange bønder klager over at deres afgrøder er blevet ødelagt af det voldsomme uvejr.

Håber ikke at for mange appelsiner er ødelagte, for de er lækre.

Håber ikke at for mange appelsiner er ødelagte, for de er lækre.

I den kommende uge vender vejret tilbage til normalen, med varmt og solrigt vejr. Enkelte byger kan dog forekomme, men ellers mest tørt og op til 28 grader på Costa Blanca og Costa del Sol, hvor den kan bliver lidt overskyet. Det samme gør sig gældende på Mallorca, hvor det bliver skyet med byger hen på ugen.

Vi går jo ind i den første efterårsmåned, så selv vejret i Spanien bliver nok mere ustadigt, men varmt et par måneder endnu, inden de trøjerne skal findes frem til de kølige aftener.

Der er lukket for kommentarer.