Strejke igen

Så er der strejke igen hos Lufthansa. Strejken starter onsdag den 18-3 kl. 00:01, og slutter onsdag 23:59. Denne gang er det de europæiske ruter det går ud over. Langdistanceflyvningerne berøres ikke i denne omgang. De bliver sikkert berørt til næste gang, for hvis der ikke snart indgås et forlig, kommer der sikkert flere strejker. Det er forår og sommer, det for alvor kommer til at gøre ondt på selskaberne. Det skal nævnes at strejken ikke omfatter datterselskaberne Germanwings og Eurowings.

Lufthansa

Det er tolvte gang på et år, at der er strejke hos Lufthansa. Der er i det hele taget uro i branchen, og det skyldes de skærpede konkurrencevilkår. Man kan da godt forstå at de ansatte ikke vil arbejde mere, og så få en mindre løn. Det ville jeg nok heller ikke. Jeg tror dog ikke at de ansatte, kan bevare de gode løn og ansættelsesforhold i længden. Det er jeg selv med til, da jeg ofte selv går efter de billigste billetter, når jeg er ude at flyve.

Strejken kommer til at berøre afgange fra Billund og København. Fra Billund er det fire ankomster og afgange der er berørt. Det er fra Frankfurt, mens det er 6 afgange og ankomster, fra Frankfurt og München. Også ankomster og afgange fra Gardemoen berøres.

Det er vigtigt at de selv orienterer dig, hvis du skal med Lufthansa i morgen. Gå ind på deres hjemmeside, og tjek om du kommer i klemme.

Du kan være helt sikker på at det ikke er den sidste strejke du kommer til at opleve i år. Du kan ikke gardere dig, så når du køber din næste billet, er det bare at håbe på, det ikke rammer dig. Der kommer sikkert en del uro, når Ryan Air åbner i København. Det ender med at vi skal til at starte bilen op igen, når vi skal på ferie.

God rejse

Der er lukket for kommentarer.