Piloterne strejker igen

Piloterne strejker igen fredag den 20-3 hos Lufthansa. Det er atter piloterne der igen strejker i 24 timer. Strejken starter fredag den 20-3 kl. 00:01, og slutter samme dag 23:59. Det er igen de europæiske ruter der bliver ramt, og strejken. Heller ikke denne gang omfatter strejken ikke datterselskaberne Germanwings og Eurowings. Piloterne strejke eller her i onsdags, og det gav nok ikke den ønskede effekt.

Pilot2

At piloterne strejker igen hos Lufthansa, er ikke noget nyt. Det er den 13. strejke på mindre end et år, og der kommer sikkert flere. Det er noget uholdbart for Lufthansa, at piloterne strejker igen. For folk går sikkert udenom dem, når der søges efter biletter, for det er træls at skulle til at søge en alternativ afgang.

Der er allerede nu aflysninger fra Frankfurt og München til Billund og København. Der er også aflysninger fra Billund og København. Tryk de fire fremhævede links, og se hvilke ankomster og afgange der er berørt af at piloterne strejker igen.

Det er da altid noget at de kun strejker i 24 timer, for det er til at overleve, men mon ikke der kommer en længere strejke på et tidspunkt? Det er da også utroligt at de endnu ikke er blevet enige om løn og pensionsforhold, for de har haft laaang tid til det. Parterne må være langt fra hinanden.

Sørg for at orienterer dig på selskabets hjemmeside, hvis du skal med Lufthansa i morgen. Bemærk at det er ikke alle afgange der aflyses.

God rejse

Der er lukket for kommentarer.