Thomas Cook i vanskeligheder

Så er endnu et flyselskab i vanskeligheder. Denne gang er det Thomas Cook, der har vanskeligheder med økonomien. Thomas Cook har i et stykke tid været i vanskeligheder, og har derfor forsøgt at sælge flyselskabet. De har bl.a. været i dialog med Lufthansa, men det er endnu ikke blevet til noget.

Hele rejseselskabet har et underskud på næsten 13 milliarder, hvilket bl.a. resulterer i lukninger af butikker og afskedigelser af personale.

Thomas Cook driver ellers et rimeligt flyselskab. Jeg har benyttet mig af dem nogle gange, og har været godt tilfreds med deres service, men det kan man ikke leve af i den knivskarpe konkurrence, der er på markedet. Lidt kedeligt at de er i vanskeligheder. Problemet er nok bl.a. at mange ikke vil betale for service, men kigger udelukkende på prisen.

Endnu et flyselskab i vanskeligheder

Håber ikke de kommer i yderligere vanskeligheder over sommeren, da det kan berøre en del danske rejsende. Det er nok ikke lige Spies jeg vil bestille rejse hos, før der er positivt nyt. Hold derfor godt øje med rejse nyheder i de nærmeste dage/uger, for at se om skulle være godt nyt.

Det er sikkert ikke det eneste selskab der kommer i vanskeligheder i 2019, hvad med SAS, mon de overlevet i længden? Tja, vi får se. Det kunne jo være at de bliver opkøbt.

God rejse

Der er lukket for kommentarer.