Billige rejser?

Billige rejser? Dem er der ikke mange af lige nu, hvor man har mest brug for dem. Rejsebureauerne reklamerer nu også mest for, at vi skal bestille sommerens rejse allerede nu, men vent med det, hvis du vil billigt af sted. Hvis du derimod selv vil arrangere din rejse, kan du med fordel bestille nu, da der er gode tilbud på flybilletter lige nu. Spring ud i det, og lej en feriebolig nede i varmen – det er ikke så farligt, men der er lidt sommerfugle i maven de første par gange. Derefter finder du ud af, at det er en bedre måde at rejse på. en ting mere – udgå at rejse der, hvor alle andre gør det.

Istalbul

Istalbul

Der er enkelte gode tilbud. Jeg faldt lige over et tilbud fra Sun Tours til Tyrkiet, nærmere bestemt Side, hvor du kan komme ned 6. og 13/3 med All Inclusive til 2498,-, hvilket er rimeligt. Vejret er dog ikke det mest stabile i denne måned. Vent hellere til sidst i april og frem til midten af juni. Jeg har på fornemmelsen at der kommer masser af billige rejser til Tyrkiet, da russerne ikke rejser dertil. Bedre er det ikke, at der sprænges bomber i det ellers så dejlige land. Det er sikkert ikke den sidste der er sprunget i Istanbul og Tyrkiet – trist. Man skal være forsigtig, når man rejser, og prøve at undgå de steder, hvor der samles mange turister. I det hele taget skal man være opmærksom på, hvad der sker omkring en. Træls at det skal være sådan.

Et rimeligt nyt ferieland er Albanien, der er et uspoleret ferieland, lidt endnu. Der er billigt, da Albanien er et fattigt land, med masser af problemer. Der er høj kriminalitet og korruption, men turismen kan måske skabe bedre leveforhold for albanerne. Apollo har rejser til det lille land, hvor tiden er stået stille.

Kom nu bare i gang med at planlægge din egen rejse med enten bil, tog eller fly, for det giver for det meste en fed ferie.

God rejse, og lad dig nu ikke skræmme væk fra dit yndlingsrejsemål.

Der er lukket for kommentarer.