Fly strejke

Fly strejke hos Norwegian. Så er den for alvor gal med Norwegian, for der strejkes. Jeg kan også se at SAS også har aflyst afgange.

Den er helt galt med Norwegian, hvor konflikten er optrappet, her kort tid inden at den store srejke træder i kraft. Her går 700 piloter i strejke. Norwegian har besluttet at sende 800 kabineansatte hjem. Der har været forlydender om at Norwegian vil lukke NAN (Norwegian Air Norway), for på den måde at slippe for alt for dyre overenskomster. Derefter vil de så tilbyde nogle af piloterne en ansættelse under dårligere forhold.

Norwegian

Jeg tor der kommer en del konflikter i den nærmeste fremtid, for det er klart, at man ikke ønsker at arbejde under dårligere forhold. Heller ikke at skulle arbejde mere til en mindre løn, og tilmed en dårligere pension. De ansatte i flyselskaberne kommer sikkert til at omstille sig, da konkurrencen er stor. Vi forbrugere går jo efter de billigste billetter, og ser stort på kvalitet og service. Sidste fløj jeg fra København til Alicante med Norwegian for 400 kroner. Det er klart at de ikke kan tjene ret meget på den billet.

Der er i morgen onsdag 45 afgange fra København, og ingen aner om de bliver gennemført. Det er dog sikkert at de interkontinentale ruter til Bangkok og USA bliver gennemført. Du skal derfor holde dig orienteret, hvis du skal ud at flyve med Norwegian.

Det er træls når det lige netop er dig det går ud over, og når man nu havde købt en billet i god tid, men man skal ikke ærgre sig alt for meget, men prøve at finde en anden løsning, for det er nu rat med en lille rejse.

God tur

Der er lukket for kommentarer.