Fransk strejke

Så er det tid til en fransk strejke. Strejken omfatter de franske flyveledere. Man forventer at det kommer til at ramme 40 % af flytrafikken. Den franske strejke kommer sikkert også til at berøre også til at berøre flyvninger til Portugal og Frankrig.

Air-France

Strejken starter onsdag kl. 06:00, og forventes at slutte torsdag ved midnat. Det er specielt de to parisiske lufthavne Orly og Charles de Gaule (CDG), der bliver hårdt ramte, men lufthavnene i Nantes, Nice, Toulouse, Marseille, Lyon og Bordeaux er også berørt af strejken.

Der bliver ret så omfattende aflysninger, men Air France regner med at kunne gennemføre næsten alle langdistanceflyvninger plus ca. 60 % af de europæiske flyvninger fra CDG, og de øvrige franske lufthavne, mens der sikkert bliver aflyst ca. 70 % af de planlagte flyvninger fra Orly.

De berørte flyselskaber forventes tirsdag aften at offentliggøre et program over deres flyvninger, og eventuelle aflysninger.

Hvis du skal til Frankrig, Spanien eller Portugal, skal du holde dig orienteret, men man skulle helst få besked fra flyselskabet. Hvis du ikke hører andet, skal du møde frem i lufthavnen.

God rejse – det er sikkert ikke årets sidste strejke.

Der er lukket for kommentarer.