Maj rejser

Der er masser af billige maj rejser lige nu, så hvis du har lidt ferie, så bare se at komme afsted. I det hele taget er maj en yderst behagelig måned at rejse i. Dels er rejsemålene endnu ikke så overfyldte, og naturen er pæn, og ikke brændt af. Mange kan ikke så godt tåle varmen, så derfor endnu et argument til at rejse i maj. Juni kan også gå an, hvis man kan rejse inden skole ferien. Sidst i juni begynder det at blive lidt varmt, og turisterne kommer i hobetal. En mere fordel ved at rejse i maj, er at lokalbefolkningen endnu ikke er trætte af de mange turister, der ofte glemmer hvor de er, og ikke mindst anstændig påklædning og opførsel.

Torrevieja i juli. (foto admin)

Torrevieja i juli. (foto admin)

Når du bestiller en rejse, så bliver du ofte lokket med flotte billeder. Dem er rejseselskaberne dygtige til at tage, men de lever ofte ikke op til virkeligheden, så pas på. Det kan være voveligt at rejse med de små selskaber. Dem kan der være en del bøvl med. Hvis du ikke får den indkvartering du har betalt for, skal du med lynets hast brokke dig, for ellers sker der ikke noget. Vi rejste en gang med et af de mindre selskaber. Vi havde set en fin lejlighed, hvor der var balkon og køleskab, men der var ingen af delene, da vi kom til vores værelse. Vi brokkede os kraftigt, og pludselig fik vi et andet værelse, men det var ikke meget bedre, men vi var trætte, og fik lovning på et andet dagen efter. Det var som beskrevet. Guiderne kan du for det meste ikke bruge til noget som helst, det er som om de er på badeferie. Hvis du ikke er så heldige som os, så brok dig til selskabet- og husk dokumentation, såsom billeder.

Der er tilbud på maj rejser hos Sun Tours, hvor du kan komme en uge på Rhodos for 1598, eller en smut til Mallorca med Apollo til 1898. Tyrkiet er også en mulighed med Star Tour for 1298. der er mange andre muligheder, så gå du bare på rejsejagt, og find en god og billig maj rejse.

Torrevieja i maj

Torrevieja i maj/juni

En anden mulighed for en billig maj rejse, er at planlægge den selv. Købe flybilletter, og leje en lejlighed. Det kan gøres rimeligt billigt. Lige nu er jeg i Torrevieja på Costa Blanca, og der kan du komme billigt ned, både fra Billund og København. Lejlighederne er også til rimelige priser, og solen skinner. Ikke nok med det, er det billigt at gå ud at spise eller slev lave mad. Det plejer vi at gøre, da der er en masse spændende og ikke mindst friske råvarer.

God rejse.

Der er lukket for kommentarer.