Mallorca krise

Der er dømt krise på Mallorca igen. Mallorca var ellers ved at have fået opbygget et ry som et mondænt ferieparadis for hele familien, men det er der lavet om på igen. I gamle dage havde Mallorca et ry som en ø, hvor alt gik op i druk og grisefester. Det medførte at mange ikke længere gad at rejse til den ellers så fantastiske ø – der var ganske enkelt for meget larm.

Nu er den gal igen i Magaluf, som ellers var blevet til et af de mere mondæne områder på øen. Britiske unge har nemlig kastet deres kærlighed på området. Det medfører druk i ret så store mængder. De britiske unge er i forvejen berømte for at lade alle hæmninger blive hjemme. Det har medført sex på stranden, lige foran familier med børn. Den slags mener jeg privat. Der har også været historien om den irske pige. Der skulle sutte den af på 24 fyre på et diskotek for at få en drink. Der er mange andre historier fra den smukke ø.

Det er de godt trætte af på Mallorca, og der er nu krise. Politikkerne er nemlig trætte af den negative omtale af Mallorca, så nu skal der indføres stammere regler for barer og andre drukaktiviteter på Mallorca, så det ikke ender med at turisterne svigter Mallorca, og der udbryder en ny krise. Det er på tale at indføre forbud mod pub crawls og druk på gaden. Ligeledes skal der ændres på lukketiderne, så at udskænkningsstederne lukker ved midnat. Gad vide om de så ikke bare begynder at drikke lidt tidligere?

Der er jo penge i druk, så arrangørerne er blevet pålagt at komme med ideer til at forbedre Mallorcas og ikke mindst Magalufs image, inden øen kommer i krise.  det kan dog tage et pænt stykke tid, da et dårligt image ikke er så let at slippe af med.

Jeg ville nu med sindsro rejse til Mallorca, for der er mange dejlige og fredelige oaser på denne dejlige ø. Der er pt. for meget uro på øen, men det går sikkert over igen. Spanierne er ved at være godt trætte af turister der ikke tager hensyn til lokalbefolkningen. Husk det når du rejser ud, ikke kun til Spanien.

Der er lukket for kommentarer.