Spanske bøder

Der er efterhånden en del spanske bøder, som man nemt kan rode sig ind i, hvis man ikke er opmærksom. Badende i Torrox Costa kan nemt rende ind i den nye spanske bøde, for de er blevet noget trætte af nogle badende efterlader håndklæder, liggestole og eventuel parasol, mens de eksempelvis er oppe for at spise frokost, og på denne måde reserverer en del af stranden. Det er byrådet blevet trætte af, så der vanker en bøde på 30 Euro, hvis man overtræder dette forbud. Der er nemlig også en del badegæster, der går tidligt ned på stranden, og smider håndklæder eller liggestole, for derefter at gå hjem og sove videre. Ideen med bøder har medført lidt protester, men kommunen svarer tilbage, at hvis det er for at få noget At spise, kan man jo tage maden med ned på standen, og det kan der være noget om. Jeg har endnu kun hørt at det er Torrox Costa der har indført denne type bøde, men gode ideer har det med at sprede sig hurtigt, da mange spanske kommuner er økonomisk stærkt pressede.

Vi drømmer alle om strandvejr. (foto admin)

Vi drømmer alle om strandvejr. (foto admin)

En anden type bøde du skal være opmærksom på som badende, er vis det røde flag er hejst på stranden. Hvis du overtræder dette forbud mod badning kan det blive en dyr dukkert, for her kan du komme til at betale 1000 euro. Det er ikke så tit, at denne type bøde bliver udskrevet, men her for nyligt fik en turist en sådan, da han valgte, trods advarsler at tage en svømmetur. Den fik han på stranden i Benidorm, så husk at være opmærksom på flaget på stranden. En måde du kan tjekke din strand på, er at hente App’en iPlaya, som omfatter 2000 spanske strande. På denne App kan du tjekke vejret, bølger, UV-indeks, vandtemperatur og meget andet.

I det hele er der mange forskellige spanske bøder, så vær opmærksom.

Hvis du er på vej til Spanien, så behøver du ikke at pakke trøjer, for der er rasende varmt dernede lige nu, med temperaturer på over 40 grader, så husk solhatten, gå ikke ud i middagsheden, og drik rigeligt med vand.

Der er lukket for kommentarer.