Skøre regler

Skøre regler og love er der mange af, når du er ude at rejse, og hvis du ikke overholder dem, kan din rejse blive noget dyrere, end du havde budgetteret med.

Du kan nemlig blive idømt store bøder, hvis du er uheldig, og du komme til at overtræde en eller lov.

Hvis du rejser til Japan, må du ikke medbringe en næsespray der indeholder pseudoephedrine, det er lig med en bøde. Hvis du er i Firenze må du ikke indtage mad eller drikkevarer nær kirker eller offentlige bygninger. Det er også forbudt at sidde på trappetrin. Det har jeg nu gjort en del gange, uden at have fået en bøde endnu, men nu ved jeg det. Nu vi er i Italien, så må du heller ikke fodre duerne på de store pladser i Venedig. De lokale er nemlig trætte af de mange duer, da de sviner vildt meget. En af de bedre love, har jeg beskrevet tidligere, og det er i Barcelona, hvor det er forbudt at gå rundt i byen med bar mave eller i bikini, med mindre du befinder dig nær stranden. Du må heller ikke gå med badeshorts oppe i byen.

Fota admin

Bare maver hører til på stranden. Her er det Puta Prima stranden  (Foto Admin)

Hvis du tager en tur til paradiset Maldiverne skal du passe på. Det er et islamisk land, hvor det er forbudt at bære religiøse symboler. Du må heller ikke tilbede andre religioner.

I Thailand er det forbudt at fotografere det nederste af brysterne, for derefter at lægge det ud på de sociale medier. Det kan give op til 5 år i fængsel, og det er ingen spøg i Thailand

I det hele taget skal man passe på med, hvad man gør. De fleste rejseledere kan svare på spørgsmål om lokale skikke, og dem er der mange af. Du skal i det hele taget vise respekt for den lokale befolkning. Hvis du gør det, bliver du meget bedre modtaget. Smil og en venlig fremtoning kan åbne døre til en fremmed verden.

God rejse, og opfør dig pænt.

Der er lukket for kommentarer.