Thailand

Så er den gal igen i Thailand. Efter længere tids uro og demonstrationer, har militæret taget magten i Thailand. Det er ikke noget nyt med militærkup i Thailand. Sidste det skete var i 2006, hvor det fik store konsekvenser i forholdet til USA, og udenrigsminister John Kerry er da også ude med en skarp protest.

Der er indført undtagelsestilstand og udgangsforbud mellem 22-05. Det gælder også for turister, så der er ikke meget nattesjov i Thailand i disse dage. Sidste militæret tog magten sad de på magten i et år. Eksperter er bange for at der udbryder borgerkrig i landet, og så er det med at holde sig væk fra landet, og det er lige meget om du er i Bangkok er på eller i turistbyerne

Det er heldigvis ikke højsæson for turister i Thailand, da der er regntid frem til oktober. Hvis du alligevel absolut skal rejse derned, så hold dig til de forbud militæret har indført, og hold dig væk fra store forsamlinger og demonstrationer.

Hvis du rejser derned så skriv dig på Udenrigsministeriets danskerliste. Det er en god idé hvorhen du så rejser hen. Du kan læse mere om den ved at trykke her eller scanne koden på din smartphone.

Du skal holde øje med udenrigsministeriets rejsevejledninger. Den for Thailand kan du læse ved at trykke her.

Der er lukket for kommentarer.